MenuPay måler kundernes loyalitet med Peytz NPS

Peytz Mails indbyggede Net Promoter Score-modul giver løbende feedback på kundeloyaliteten.

Kontakt

Christian Hjorth, kontaktdirektør

Vi bruger allerede Peytz til marketing, så hvorfor ikke også NPS?

Er vores kunder loyale ambassadører, eller taler de dårligt om os? Det spørgsmål stillede MenuPay sig selv. Virksomheden digitaliserer aftaler mellem restauranter, virksomheder og deres medarbejdere via en simpel, mobil betalingsløsning og har en fornem bedømmelse på trustpilot – og er helt bevidst om, at tilfredse kunder er altafgørende for den fortsatte succes.

MenuPay vidste også, at det internationalt anerkendte Net Promotor ScoreⓇ system giver en klar og videnskabeligt underbygget benchmark af kundernes tilfredshed. Og fordi virksomheder, der styrer efter NPS, forøger deres resultater mærkbart.

“Vi ville rigtig gerne i gang med NPS, men vi synes, de forskellige software systemer var lidt pebrede i prisen”

Direktør Kim Sommer, MenuPay

 

MenuPay bruger allerede Peytz Mail til deres marketing automation, og valgte derfor at tilføje Peytz NPS til løsningen. Eller, for nu at sige det, som det er: MenuPay blev den første kunde på NPS via Peytz Mail udover os selv. Og de er glade for det:

 

“Vi sender det afgørende spørgsmål ud til alle kunder, når de bruger os for første gang og får på den måde en afgørende feedback. Og systemet er super enkelt at benytte”

Direktør Kim Sommer, MenuPay

Gør virksomheden bedre med Peytz NPS

Net Promotor ScoreⓇ er en internationalt anerkendt metode til at måle kunders tilfredshed og loyalitet. Metoden er videnskabeligt underbygget og utrolig nem at arbejde med i hele virksomheden. Den bygger på at stille kunderne ‘det afgørende spørgsmål’, nemlig: ”Hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale virksomhed X til en ven, kollega eller forretningsforbindelse?”.

Svarskalaen på spørgsmålet er en sandsynlighedsskala, der går fra 0 til 10, hvor 10 er bedst. Afhængig af hvad kunderne svarer på spørgsmålet, inddeles de i tre kategorier: “Promoters” (9-10), “Passively satisfied” (7-8) eller “Detractors” (0-6). Kun ‘Promoters’ fungerer aktivt som Ambassadører for virksomheden, mens ‘Detractors’ omtaler den dårligt.

Et enkelt opfølgende spørgsmål giver kunderne mulighed for at begrunde deres valg – og her får virksomheden konkrete anvisninger på, hvordan den kan blive bedre.

Peytz NPS et enkelt og brugervenligt system til at udsende NPS-målinger.

Læs mere om mulighederne med Peytz NPS her

Samarbejdet fortsætter

Peytz Mail og Journalisten har samarbejdet om den nye mail-løsning siden november 2021 og lancerede lige inden påsken 2022. Sitet blev udviklet sideløbende med nyhedsbrevet, og vi havde derfor mulighed for at teste layoutet løbende og opdatere integrationerne med feeds. 

Samarbejdet fortsætter og Peytz Mail er løbende med på sidelinjen i forhold til rådgivning og support. For selvom vi er kommet i mål med løsningen, er det vigtigt løbende at optimere, forbedre og holde løsningen ved lige, så vi hele tiden sikrer, at det er i tråd med Journalistens behov. Vi drøfter løbende om der er behov for forbedringer og ændringer, og sørger bl.a. for at løsningen løbende bliver opdateret og videreudviklet.