DMARC

DMARC øger din e-mail-sikkerhed ved at beskytte dit domæne mod spoofing, phishing og andre cyberangreb. Vi hjælper dig i gang.

Beskyt dit domæne mod misbrug

Hos Peytz Mail tager vi din it-sikkerhed alvorligt. Det gælder naturligvis også sikkerheden i de mails, du sender.

 

Udsender du nyhedsbreve, e-mail marketing og og vigtige informationer til kunder og brugere, skal du sikre dig mod misbrug som falske e-mails, spoofing, phishing, CEO-fraud og andet svindel via e-mail. Og samtidig kan du gøre noget for at reducere risikoen for, at dine e-mails bliver blacklistet eller lander i spammappen.

 

Beskytter du dig ikke, kan det koste på dit renomé, dine modtagere, din fremkommelighed i indbakken og i sidste ende tab af forretning.

 

Derfor skal du sikre, at dit mailsystem sender med så høj teknisk sikkerhed og troværdighed som muligt. Løsningen hedder DMARC.

Hvad er DMARC

DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting & Conformance) er et sikkerhedstiltag, som øger din e-mailsikkerhed, beskytter dit domæne mod misbrug og mindsker sandsynligheden for, at dine mails ender i spammappen. 

 

DMARC bygger på de bredt anvendte e-mail-verifikationsteknikker DKIM (Domain Keys Identified Mail) og SPF (Sender Policy Framework), så dine nyhedsbreve og mails verificeres som troværdige, og din virksomhed verificeres som en pålidelig afsender af e-mails.

 

Læs Center for Cybersikkerheds vejledning og anbefaling om at implementere DMARC for at reducere risikoen for falske mails.

 

Du kan også blive endnu klogere på DMARC i dette blogindlæg.

Kontakt os

Tag fat i Jesper, hvis du vil have en snak om DMARC eller har brug for sparring om din virksomheds mailsikkerhed. 

Du kan også udfylde formularen lige nedenfor – så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

 

jesper-goos-460x329-Oct-04-2022-07-45-13-17-PM
Jesper Goos
Udviklingschef
+45 2190 1476 / jgo@peytzmail.dk

 

Udfyld formularen og bliv kontaktet