Vi er specialister i alt inden for nyhedsbreve og e-mails

Hver dag arbejder vi på at skabe værdi og vækst for vores kunder gennem nyhedsbreve og e-mail marketing.

Vi tror på, at den største værdi bliver skabt gennem tæt dialog og samarbejde.

Peytz Mail er et dansk drevet, ejet og udviklet system til nyhedsbreve og e-mail marketing, og vi har siden 2004 arbejdet med nyhedsbrevsløsninger for nogle af de største danske virksomheder. 

Vores kunder er typisk store virksomheder med en overvægt af organisationer, handels- og industrivirksomheder og danske medier. Vi udsender millioner af mails hver eneste dag for hundredevis af kunder som 3F, Rema 1000, FOA, Konkurrence- og forbrugerstyrelsen, Politiken, DR, DCC Energi (Shell i Danmark), Experimentarium og mange flere. Udover system og teknik leverer vi rådgivning og operationel støtte til vores kunder efter behov. 

Peytz Mail var tidligere søsterselskab til Peytz – part of iO – men blev allerede i januar 2020 udskilt i et selvstændigt selskab med Rasmus Geckler som direktør og Christian Peytz som bestyrelsesformand. Det skete for at sætte fokus på at udvikle både produktet og virksomheden som SaaS forretning. Peytz Mail og Peytz vil også i fremtiden arbejde tæt sammen, selvom selskaberne har fået forskellige ejere. 

Vi har kontorer i både København NV og i Aarhus.