Peytz sender 2,7 millioner automatiserede e-mails i Børsens Aktiespil

Kampen om at blive Danmarks bedste investor i Børsens Aktiespil er i gang!

Kontakt

Christian Hjorth - Sales Manager

 
“Peytz Mail sendte 2,7 millioner personlige e-mails sidste år under Børsens Aktiespil - mon ikke det løber op til 3 millioner e-mails i år?”  

Sådan svarer Morten Teisner, afdelingschef hos Peytz, på spørgsmålet om hvor mange e-mails, der egentligt bliver sendt ud, når Børsen leder efter Danmarks bedste investor. Børsen afholder årligt en stor online konkurrence om, hvem der er Danmarks bedste investor –  som Peytz siden 2019 har bidraget til med konceptuel udvikling, teknisk implementering generel rådgivning baseret på mangeårig erfaring med afvikling af aktiespil.

Flere end 70.000 danskere forventes at deltage i det fiktive aktiespil, som løber over flere måneder og slutter den 11. november 2021. Præmierne er dog ikke fiktive – førstepræmien for største afkast er 250.000 kr. på en konto i Sydbank, så der er mere end kun æren på spil for de mange danskere, som spiller med. 

Igen i år har Peytz stået for konceptualisering og implementering af puljekonceptet og integration til spilplatform, abonnementssystem med mere. Morten Teisner fortæller:

"Peytz Mail er rygraden i spillet og håndterer teknikken og koncepterne, som vi leverer. Og det er naturligvis Peytz Mail, der sikrer, at alle spillere får deres daglige resultat på en mail og med mange tusind spillere bliver det til en del automatiske mails og intelligente mail-flows, som er udviklet og implementeret til Børsens Aktiespil."

I år har Peytz og Børsen haft fokus på at øge brugervenligheden og øge konverteringsraten. Bl.a. hentes relevant data fra sidste års spillere automatisk, når en spiller opretter en profil igen – såsom info om sidste års puljesammensætning og portefølje. Dermed kan tidligere spillere starte spillet igen med få klik uden at skulle tilmelde sig igen.

Hvis du vil spille med, kan du nå det endnu. Klik her for at melde dig ind i kampen.    

(Opdateret 26. maj 2023)

Publiceret 6. oktober 2022