Få en 100% dansk nyhedsbrevssløsning

Få Peytz Mail med udelukkende dansk hosting.

Kontakt

Christian Hjorth - Sales Manager

Du kan vælge Peytz Mail med udelukkende dansk hosting af data. Efter stigende efterspørgsel på en nyhedsbrevsløsning, hvor data lagres lokalt på danske servere, har vi udviklet en unik mailløsning, hvor data beholdes på dansk jord. Alle funktioner og features i Peytz Mail fungerer, som de altid gør. Data ligger bare i Danmark i stedet for i et andet land i EU. 
 

100 % dansk løsning

Udover at du har mulighed for at vælge dansk hosting, har alle vores kunder adgang til fri, dansk support. Det betyder, at der altid er en hjælpende hånd i den anden ende af en telefon eller mail, hvis der er brug for hjælp til en udsendelse eller noget teknisk i systemet. 

Peytz Mail er desuden et single-tenant system.  Det betyder, at vi kan konfigurere hver installation af Peytz Mail ud fra de konkrete behov, vores kunder finder vigtige. 

Fleksibelt system med mange muligheder

Peytz Mails fleksible arkitektur betyder, at specifikke behov for skalerbarhed, integrationer eller lignende sker for hver kunde – hvis behovet er der. De fleste kunder på Peytz Mail kommer i gang med at sende nyhedsbreve og andre mails ved at bruge standard-funktionerne. Standard-funktionerne er omfattende men konfigurerbare, og derfor er det oftest hurtigt og meget gnidningsfrit at komme i gang med en løsning, der matcher den enkelte kundes behov . 

Optimal sikkerhed

Peytz Mail kan leveres med Forced TLS, DMARC og DKIM rotation, som øger sikkerheden og fremkommeligheden markant. Peytz Mail benytter som udgangspunkt Google Cloud Platforms servere i EU. Vi er glade for dette setup og har et godt samarbejde med Google omkring det.

Dansk nyhedsbrevsløsning til fagforeningen Prosa

Fagforeningen Prosa havde, i forbindelse med implementeringen af en ny mailløsning, et krav om, at det skulle være en dansk baseret løsning. Dette krav ledte til et samarbejde mellem Peytz og Prosa, hvor vi sammen udviklede Peytz Mail, så den nu også fungerer på en hosting-platform, hvor data lagres fysisk i Danmark.

Læs mere i artiklen Skræddersyet mailløsning til Prosa

Den artikel er oprindeligt publiceret i 2020

(Opdateret 24. oktober 2023)

Publiceret 6. oktober 2022