Peytz Mail - nu med mulighed for dansk hosting

Behold dine data på udelukkende dansk jord

Kontakt

Christian Hjorth - Sales Manager

Nu kan du få Peytz Mail udelukkende med dansk hosting af data. Efter stigende efterspørgsel på en mailservice, hvor data lagres lokalt på danske servere, har vi udviklet en unik mailløsning, hvor data beholdes på dansk jord.
 

Virksomheder, der benytter Peytz Mail, har bl.a. en dansk supportafdeling knyttet til sig. Det betyder, at der altid er en hjælpende hånd i den anden ende af en telefon eller mail.  

Peytz Mail er desuden et single-tenant system.  Det betyder, at vi kan konfigurere hver installation af Peytz Mail ud fra de konkrete behov, vores kunder finder vigtige. 

Fleksibel arkitektur

Peytz Mails fleksible arkitektur betyder, at specifikke behov for skalerbarhed, integrationer eller lignende sker for hver kunde – hvis behovet er der. De fleste kunder på Peytz Mail kommer i gang med at sende nyhedsbreve og andre mails ved at bruge standard-funktionerne. Standard-funktionerne er omfattende men konfigurerbare, og derfor er det oftest hurtigt og meget gnidningsfrit at komme i gang med en løsning, der matcher den enkelte kundes behov . 

Peytz Mail kan leveres med Forced TLS, DMARC og DKIM rotation, som øger sikkerheden og fremkommeligheden markant. Peytz Mail benytter som udgangspunkt Google Cloud Platforms servere i EU. Vi er glade for dette setup og har et godt samarbejde med Google omkring det.

Data i Danmark

Fagforeningen Prosa havde, i forbindelse med implementeringen af en ny mailløsning, et krav om, at det skulle være en dansk baseret løsning. Dette krav ledte til et samarbejde mellem Peytz og Prosa, hvor vi sammen udviklede Peytz Mail, så den nu også fungerer på en hosting-platform, hvor data lagres fysisk i Danmark.

Se også Prosas artikel: Skræddersyet mailløsning til Prosa

Alle funktioner og features i Peytz Mail fungerer, som de altid gør. Data ligger bare i Danmark i stedet for i et andet land i EU.

Den artikel er oprindeligt publiceret i 2020

(Opdateret 26. maj 2023)

Publiceret 6. oktober 2022