Sådan undgår du spammappen

Undgå spammappen og få mere ud af dine nyhedsbreve og e-mails

Kontakt

Christian Hjorth - Sales Manager

Nyhedsbreve er – stadig – et fantastisk stærkt medie til målrettet 1:1 kommunikation. Men det virker kun, hvis dine nyhedsbreve når frem til indbakken. Med Peytz Mail får du høj leveringssikkerhed, så dine nyhedsbreve kommer frem til modtagerne.
 

Virksomheden A.P. Botved A/S skiftede for nyligt fra Mailchimp til Peytz Mail, og det skifte kunne de hurtigt se i tallene. 

“Vores nyhedsbrev performer langt bedre i Peytz Mail, end det gjorde i Mailchimp. Vi har set et markant løft i åbningsprocenten. Samtidig er den personlige rådgivning et kæmpe plus” siger Mads Peter Poulsen, direktør i A.P. Botved.

I rapporten “E-mail Marketing 2020 – Fakta, Trends og Benchmarks”  har 1.168 respondenter svaret på spørgsmål om deres brug af e-mail og har blandt andet selv vurderet deres samlede succes med e-mail marketing. 

I rapporten fremgår det tydeligt, at amerikanske Mailchimp stadig er stor på det danske marked. Hele 42% bruger den løsning. Men en af konklusionerne i rapporten lyder:

“Der er en stærk negativ sammenhæng mellem succes og Mailchimp. Således anvender hele 59% af de mindst succesfulde Mailchimp, mens det kun gælder 26% af de mest succesfulde.” Se hele rapporten her.

Den konklusion har helt sikkert både tekniske og ikke-tekniske forklaringer. En teknisk forklaring er, hvorvidt nyhedsbrevene rent faktisk lander i indbakken. De ikke-tekniske forklaringer kan være mangel på strategi, ressourcer og rådgivning. En af de mest indlysende, tekniske grunde er, at nyhedsbrevssystemer bundler deres mange kunder sammen, så alle nyhedsbreve kan kobles til samme mailplatform og dermed også samme infrastruktur. Det medfører bl.a., at IP-adresser fra afsendere, der bliver blacklistet, smitter af på nyhedsbreve fra andre afsendere, som er sendt fra samme IP-adresse. Dermed risikerer du uforskyldt – og uforvarende – at blive straffet for andres fejl.

Vi har fokus på, at dine mails lander i indbakken

Med Peytz Mail får du et dansk alternativ til de amerikanske og øvrige udenlandske nyhedsbrevssystemer – og vi har et stort fokus på at sikre, at dine mails når frem til modtagerne.

Den tekniske løsninger, der minimerer risikoen for at lande i spammappen, hedder DMARC – og det har vi hos Peytz Mail stor erfaring med at implementere.

Du kan læse meget mere om her, hvordan vi kan hjælpe dig med at undgå spammappen med DMARC. 

Men selv teknikken kan komme til kort, hvis ikke din strategi, dine koncepter og permission-håndtering er på plads. Derfor hjælper vi også med strategi, optimering og konceptudvikling.

“Vi er løbende med på sidelinjen, så vi hele tiden optimerer og udvikler på strategi, koncept og den tekniske opsætning. Den tætte, løbende kontakt sikrer, at nyhedsbrevsløsningen matcher den enkelte kundes behov.”, siger Rasmus Geckler, Direktør for Peytz Mail, og fortsætter:

“I forhold til de store, udenlandske systemer adskiller vi os ved at fokusere på det danske og nordiske marked. Det betyder, at vi er tættere på vores kunder, forstår deres marked og har indsigt i, hvordan deres modtagere agerer."

A.P. Botved undgår spammappen efter skifte til Peytz Mail

A.P. Botved har opnået succes ved at skifte mail-system; Nu får endnu flere af deres modtagere nyhedsbrevet leveret i indbakken i stedet for at lande i spammappen. Og det er en tendens, der ikke kun er set hos A.P. Botved.

“Vi ser, at kunder, der skifter til Peytz Mail fra specielt udenlandske nyhedsbrevssystemer, typisk oplever en forbedret åbningsrate på 5-10 procentpoint – og ofte også mere. Med en åbningsrate, der flytter sig fra 30 pct. til 45 pct. som i A.P. Botveds tilfælde, så er der altså tale om en væsentlig forbedring af performance på 50 % – hvilket ofte også kan se på bundlinjen,” fortæller Rasmus Geckler, direktør i Peytz Mail. 

(Opdateret 24. november 2023)

Publiceret 6. oktober 2022